Upozorňuje Facebook, keď snímate snímku obrazovky?

Does Facebook Notify When You Screenshot Picture


  • SociálnepolovicaoborFacebookneupozorní, keď niektoscreenshotyprofilobrázok.
  • V tomtočlánok, ukážeme vám, ako môžete používaťFacebookprofilsúkromia nastavenieaby sa vašeúčetbezpečnejšie.
  • Preskúmajte naše podrobné informácie Sekcia Web a cloud ďalšie užitočné príručky k tejto téme.
  • Chcieť vidieť viacčlánkovoFacebook?Navštívtenáš rozsiahly Rozbočovač Facebooku .
facebook screenshot profilový obrázok Na odstránenie rôznych problémov s počítačom odporúčame nástroj Restoro PC Repair Tool: Tento softvér opraví bežné chyby počítača, ochráni vás pred stratou súborov, malvérom, zlyhaním hardvéru a optimalizuje váš počítač na maximálny výkon. Opravte problémy s počítačom a odstráňte vírusy hneď v 3 jednoduchých krokoch:
  1. Stiahnite si Restoro PC Repair Tool dodávaný s patentovanými technológiami (patent k dispozícii tu ).
  2. Kliknite Spustite skenovanie nájsť problémy so systémom Windows, ktoré by mohli spôsobovať problémy s počítačom.
  3. Kliknite Opraviť všetko opraviť problémy ovplyvňujúce bezpečnosť a výkon vášho počítača
  • Restoro bol stiahnutý používateľom0čitateľov tento mesiac.

V tomto veku je takmer každý na nejakej forme sociálnych médií. Facebook , gigant v oblasti sociálnych médií, sa od svojho vzniku rozrástol iba o viac ako 2,5 miliardy aktívnych používateľov mesačne.



S veľkým počtom používateľov prichádza dôležitá otázka súkromia .

S ohľadom na súkromie používateľa majú aplikácie sociálnych médií, ako je Snapchat, funkciu ochrany súkromia, ktorá používateľa upozorní, keď si niekto vezme screenshot ich profilového obrázka.



Poe sa nemôže pripojiť k opravnému serveru

Ale čo Facebook? Upozorňuje Facebook, keď snímate snímku obrazovky?

Upozorňuje ma Facebook, keď niekto urobí snímku obrazovky s obrázkom?

Táto stránka nemá oprávnenie mať používateľské meno



Krátka odpoveď je nie. Facebook stále nemá k dispozícii žiadnu funkciu ochrany osobných údajov, ktorá by používateľa upozornila, keď niekto urobí snímku obrazovky s profilovým obrázkom alebo dokonca so súkromnými správami.

program je blokovaný politikou skupiny

Ak sa teda obávate, že sa vaše obrázky dostanú na neúmyselné miesta, s tým nemôžete veľa urobiť. Okrem toho, že neuverejňujete žiadne fotografie, nepoužívate osoby, ktoré môžu zobraziť váš príspevok / obrázok, alebo zapnete funkcia ochrany profilového obrázka .

Čo robí strážca profilového obrázka na Facebooku?

facebook screenshot profilový obrázok



Ochranný obrázok profilu Facebook je nová funkcia ochrany osobných údajov, ktorá zakazuje zdieľanie a sťahovanie vašich profilových obrázkov na Facebooku. Bráni tiež ostatným v označení na vašom profilovom obrázku, s výnimkou vašich priateľov.

Ak je navyše povolený, ochranný profilový obrázok uloží na váš profil ikonu štítu, ktorá ostatným signalizuje, aby rešpektovali súkromie vášho profilového obrázka.

Tu je postup, ako povoliť stráženie profilového obrázka na Facebooku.

máme problémy s overením vášho prístupu k hbo u vášho poskytovateľa televízie.

  1. Na domovskej stránke Facebooku klepnite na Profil tab.
  2. Ďalej klepnite na svoj profilový obrázok.
  3. Vyberte si Zapnite profilový obrázok strážiť možnosť.
  4. Klepnite na Ďalšie a potom klepnite na Uložiť.

Zmeniť súkromie príspevku na Facebooku

facebook screenshot profilový obrázok

Ak neviete, ako funguje funkcia ochrany osobných údajov na Facebooku, postupujte podľa týchto pokynov.

  1. Prihláste sa do svojho účtu na Facebooku.
  2. Vyberte fotografiu, ktorú chcete nahrať.
  3. Pod svojím profilovým menom klepnite na Verejné tlačidlo.
  4. Ak chcete obrázok označiť ako súkromný, vyberte Iba ja.
  5. Môžete tiež zdieľať obrázok s konkrétnymi ľuďmi tak, že prejdete na> Zobraziť viac> Konkrétni priatelia.
  6. V zozname priateľov na Facebooku vyberte ľudí, s ktorými chcete zdieľať obrázok.

Aj keď sú tieto funkcie ochrany súkromia lepšie ako nič, stále by sme dúfali, že uvidíme lepšie funkcie ochrany súkromia, ako je napríklad upozornenie, keď niektorí urobia snímku obrazovky s vašim obrázkom, aby bol web bezpečnejší.